search copy Sök
 1. Item 1
 2. Item 2
 3. Item 3
Föregående

Det är den kraftiga timmerstommen, de generösa fönsterpartierna och de stenbeklädda detaljerna som ger Sunset Peak-husen i Åre dess finstämmiga och mjuka karaktär. Med skogig natur som närmsta granne och med tilltagna tomtarealer är Sunset Peak det perfekta livsstilsboendet för den som söker fjällkänslan.


Sunset Peak-husen är ett bra alternativ för dig som letar efter ett mindre boende utan att kompromissa med funktion eller känsla.


Sju exklusiva enfamiljshus har rests på Åre Björnens största tomter med en magnifik utsikt med tillgång till Skandinaviens största skidsystem ett stenkast från tomterna.


Varje villa har sin egna unika karaktär i modern och amerikainspirerad timmerhuskänsla med relaxavdelning, specialdesignad eldstad, golv i massiv ek och ett flertal badrum.


Arkitekten har lagt fokus på stora umgängesytor med kök, lounge och matsal. Sistnämnda erbjuder en storslagen utsikt över både Renfjället, Åresjön och Åreskutan.


Med marknadens kraftigaste lamelltimmer ger husen en isolering som möter energikraven med god marginal. De generösa fönsterpartierna och stenbeklädda detaljerna ger området en ger Sunset Peak-husen i Åre en exklusiv, finstämmig och mysig karaktär.


Arkitekt
Malin Hammar
Byggnadsår
2011-2015

Bilder från Sunset Peak-husen

 1. Item 1
 2. Item 2
 3. Item 3
 4. Item 4
 5. Item 5
 6. Item 6
 7. Item 7
 8. Item 8
 9. Item 9
 10. Item 10
 11. Item 11
 12. Item 12
 13. Item 13
Arkitekt

Malin Hammar

HAR DU FRÅGOR? FÅ SVAR SNABBT PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA.

Till vår FAQ

Gillade du detta huset? Vi kontaktar dig gärna!

Bli kontaktad av en säljare
Pinterest