search copy Sök

Våra arkitekter

För att förverkliga din dröm jobbar vi utifrån dina önskemål. Vare sig det är idéer om något helt unikt eller en mindre justering av våra framtagna modeller. Vi hjälper dig på vägen genom bygglov, tomtens förutsättningar, strandregler och mycket annat för att nå just ditt perfekta hem.

Malin Hammar

Malin är designer sedan barnsben och upptäckte tidigt en naturlig fallenhet och förkärlek till design och arkitektur. Hon kan i synnerhet lovprisas över Sunset Peak-husen i Åre som andas kvalitet och exklusivitet i det svenska skogslandskapet.

Läs mer om Malin

Ralf Lindberg

En av våra skickliga arkitekter med en lång resa inom både arkitektur och möbelformgivning i bagaget. Ralf ligger bland annat bakom M-huset i Storhogna samt att hans möbelkreationer finns representerade på Nationalmuseum Stockholm och Röhsska museet i Göteborg.

Läs mer om Ralf

Bo Blichfeldt

Bo är vår danska arkitekt, internationellt erkänd i många projekt. Utbildad inom Feng Shui, design inom modern arkitektur och lägger stor vikt i ekologist skapande.

Läs mer om Blichfeldt Arkitekt

Margarida Monteiro

Margaridas är vår Portugisiska arkitekt. Hennes passion för att resa gav henne möjligheten att uppleva olika slags sätt att leva och att arbeta för olika kulturer på vägen. Hon har arbetat främst med bostadsprojekt och sedan högskolan har hon varit mycket intresserad av att bygga med trä och naturmaterial eftersom hon tror på att bygga på ett mer hållbart sätt och leva i hälsosamma miljöer.

Trion Anna, Matilda & Victor

Tillsammans driver de tre vännerna Anna Bärring, Victor Lindén och Matilda Lundmark BRÄCK STUDIO, ett Stockholmsbaserat arkitektkontor med fokus på projekt i den mindre skalan. Med stort engagemang och hög kreativ nivå genomförs projekt inom nybyggnation, ombyggnation och inredning för både privatkunder och företag. “Vi brinner för att skapa ärlig arkitektur som genomsyras av en äkthet i material och enkla men smarta lösningar med en hög grad av flexibilitet och hållbarhet. Vi delar alla en kärlek till naturen - skidåkning, klättring, upptäckande - och bär med den respekten för naturen i vår kreativa process. Vi tror på det enkla, rena och det vackra; arkitektur som överbryggar det gamla och det nya och förblir trogen mot vår natur. Vi förnyar; alltid sökandes efter material och lösningar som begränsar vår miljöpåverkan men aldrig vår ambition."

Läs mer om Bräck Studio

Daniel Arkitektbyrå

Relationsbyggande arkitektur Lars Daniel Arkitektur AB är det småskaliga kontoret som erbjuder en enkel och flexibel relation till sina kunder. Ansvar och lyhördhet gentemot beställare och brukare. Kunskap och kreativitet att föreslå nya kvalitativa lösningar och ideér under projektets alla faser. Ambitionen är att i varje projekt skapa ett vackert avtryck som tillför ett mervärde till verkligheten. Att ödmjukt renodla och förädla kvalité och identitet i ett projekt, förstärka och förtydliga goda karaktärsdrag. Arkitektur som tar hänsyn till form, funktion, ekonomi och hållbarhet som en helhet är grundtanken.

Läs mer om Daniel Arkitekt
Pinterest