search copy Sök

Malin Hammar

Malin Hammar fann redan som barn att hon hade en naturlig fallenhet för design. Med en förkärlek till såväl design som arkitektur skolade hon sig vidare till arkitekt.

Utöver passionen för färg, form, raka linjer och ritbord klappar Malins hjärta för hästar. Travarna ger henne en välkommen avkoppling efter en stressig dag.

Hammar driver idag Nidus Arkitektstudio AB där hon utöver att skapa vackra hus för Hasseltornet även tar sig an både stora som små projekt.

Bland många av Malins kreationer finns de kända Sunset Peak-husen i Åre. Hennes design, med en kraftig timmerstomme tillsammans med stora ljusinsläpp och stenbeklädda detaljer, står sig ett Sunset Peak-hus som en exklusiv och finstämd borg i skogslandskapet.

malin_1_1160_3

Malin har även hög kunskap inom bygglov och hjälper ofta kunder att planera in deras hus i en situationsplan med höjder, strandregler och mycket annat.

Sunset Peak i Åre

Det är den kraftiga timmerstommen, de generösa fönsterpartierna och de stenbeklädda detaljerna som ger Sunset Peak-husen i Åre dess finstämmiga och mjuka karaktär. Med skogig natur som närmsta granne och med tilltagna tomtarealer är Sunset Peak det perfekta livsstilsboendet för den som söker fjällkänslan.

Pinterest