search copy Sök

Samarbetspartners

En stor del i att vara bra på det man gör är att veta vad andra gör bättre. Därför ser vi till att våra samarbetspartners har lika höga krav på kvalitet som vi.

IVAB AB

IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 8 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB, NIAB, BioGreen AB och Rörkrökar´n i Hallsberg AB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till drygt 300 MSEK.

Besök ivab.se

Eitech

Med en omsättning om närmare 2 miljarder svenska kronor och drygt 1 200 medarbetare från Malmö i söder till Kiruna i norr är Eitech ett av landets ledande elteknikföretag. Eitech levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom elteknik för bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi.

Besök Eitech.se

Ambra Ventilation AB

Ett ventilationsföretag med kompetent och erfaren personal som tillsammans med Hasseltornet och dess partners kan ta projekten från ideskiss till en färdig anläggning. Vi utför luftbehandlingsinstallationer för ett bättre inomhusklimat inom offentliga och kommersiella lokaler. Vår engagerade personal är känd för att kunna presentera kreativa lösningar och förslag för att ge byggherren ett bra inomhusklimat med låga driftskostnader oavsett om vi pratar dagis, skola, kontor, butik, restaurang eller hotell.

Besök Ambraab.se
Pinterest