search copy Sök

Våra arkitekter

För att förverkliga din dröm jobbar vi utifrån dina önskemål. Vare sig det är idéer om något helt unikt eller en mindre justering av våra framtagna modeller. Vi hjälper dig på vägen genom bygglov, tomtens förutsättningar, strandregler och mycket annat för att nå just ditt perfekta hem.

Malin Hammar

Malin är designer sedan barnsben och upptäckte tidigt en naturlig fallenhet och förkärlek till design och arkitektur. Hon kan i synnerhet lovprisas över Sunset Peak-husen i Åre som andas kvalitet och exklusivitet i det svenska skogslandskapet.

Läs mer om Malin

Ralf Lindberg

En av våra skickliga arkitekter med en lång resa inom både arkitektur och möbelformgivning i bagaget. Ralf ligger bland annat bakom M-huset i Storhogna samt att hans möbelkreationer finns representerade på Nationalmuseum Stockholm och Röhsska museet i Göteborg.

Läs mer om Ralf

Bo Blichfeldt

Bo är vår danska arkitekt, internationellt erkänd i många projekt. Utbildad inom Feng Shui, design inom modern arkitektur och lägger stor vikt i ekologist skapande.

Margarida Monteiro

Margaridas är vår Portugisiska arkitekt. Hennes passion för att resa gav henne möjligheten att uppleva olika slags sätt att leva och att arbeta för olika kulturer på vägen. Hon har arbetat främst med bostadsprojekt och sedan högskolan har hon varit mycket intresserad av att bygga med trä och naturmaterial eftersom hon tror på att bygga på ett mer hållbart sätt och leva i hälsosamma miljöer.

Pinterest