search copy Sök

Ralf Lindberg

Ralf Lindberg är en av våra skickliga arkitekter med en lång resa inom både arkitektur och möbelformgivning i bagaget. Ralf ligger bland annat bakom M-huset i Storhogna samt att hans möbelkreationer finns representerade på Nationalmuseum Stockholm och Röhsska museet i Göteborg.

Till vardags är han verksam delägare i arkitektbyrån D2 Arkitektur & Projektledning AB som utöver Hasseltornet jobbar främst med kunder inom offentlig sektor. D2’s portfölj består av tjänster inom arkitektur, formgivning, inredning och projektledning.

Ralfs senaste möbelkreationer finns att beskåda i M-huset i Storhogna, där utöver möblerna, belysningen i restaurangdelen utgör pricken över i. Timmerhuset, bestående av 1600 kvadratmeter finsk tall, har en unik närkontakt med naturen och erbjuder en storslagen utsikt över fjällvärlden.

Se alla Ralfs hus

ralf_1160_650

Efter flera år inom möbelformgivning är det idag arkitekturen som är Ralfs dominerande syssla. Men än idag får han förmånen att ta fram designförslag till kunder på allt från belysning till bord, stolar och bänkar.

M-huset i Storhogna

Aktivitetshuset i snösäkra Vemdalen är en plats för mat, möten och människor. Timmerhuset, bestående av 1600 kvadratmeter finsk tall, agerar bykärna för Storhogna och Klövsjöområdet.

Pinterest